PaperModelers.com

Go Back   PaperModelers.com > General Information and News > HOWTO: Use the forums

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 07-09-2010, 05:08 PM
jimkrauzlis's Avatar
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Copiague, Long Island, New York
Posts: 2,306
Total Downloaded: 0
Keying in the Automatic email alerts

I don't know what happened, but for the last month or so I have not been getting any email alerts when threads I am subscribed to are updated with new posts. I checked my settings to ensure I clicked the correct setting, and I did. To be sure I did it again at least two times, saved the setting, but still no email alerts.

Is anyone else having this problem? What can I do to fix this problem?

Cheers!
Jim
Reply With Quote
Login to remove ads
  #2 (permalink)  
Old 07-09-2010, 05:29 PM
cgutzmer's Avatar
Design Admin
 
Join Date: Jun 2007
Location: Sun Prairie WI
Posts: 7,137
Total Downloaded: 0
Just to be sure did you check your spam? Also possibly blocked by your ISP? I have been getting mine all right.
Chris
__________________
Want to buy some models from independent designers? http://www.ecardmodels.com and visit the shop!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 07-09-2010, 05:39 PM
jimkrauzlis's Avatar
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Copiague, Long Island, New York
Posts: 2,306
Total Downloaded: 0
Thanks, Chris:

I adjusted my firewall filters to approve this webpage, so let's see if that works...I did check the spam mail but nothing there.

I appreciate the suggestions!

Cheers!
Jim
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 07-09-2010, 06:35 PM
lancer525's Avatar
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Eastern Central, GA
Posts: 1,098
Total Downloaded: 0
Yes, Jim... I too have been having the same problem. I finally realized what was causing it, when I noticed that none of the threads to which I am subscribed, had new posts!

Personally, a bit disappointing, since I posted a huge update to my Montana thread, and only had a couple of people notice it... :(

It was only today that I got the notification that Billy had updated Ken's SR-71 build thread.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 07-09-2010, 06:46 PM
jimkrauzlis's Avatar
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Copiague, Long Island, New York
Posts: 2,306
Total Downloaded: 0
Thanks, Lancer, but I still am not getting the emails, and I did add this forum to my "approved" webpages, but no change...really frustrating!

Cheers!
Jim
Reply With Quote
Login to remove ads
  #6 (permalink)  
Old 07-09-2010, 08:26 PM
lancer525's Avatar
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Eastern Central, GA
Posts: 1,098
Total Downloaded: 0
Jim:

Let's try something... Follow along with me.

Go to your "User CP" in the upper left corner of the top of the main website page.

Scroll down to the item on the table at left that reads "List Subscriptions" and then look at the list on the right side that comes up.

Do any of those say something other than "Instant"? If they do, you might just need to unsubscribe from the thread, and then resubscribe, making sure you have "Instant Notification" checked. Sometimes, message boards like this one have weird little things in their databases, and when they get a lot of traffic, it can cause glitches like this. I used to belong to another forum that used this same software, and whenever traffic was high, all sorts of odd things happened, like post counts being reset, unread post counts being way off, and similar things. It might be something you'll need an Admin to look at.


Hope this helps, my friend!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 07-10-2010, 06:53 AM
jimkrauzlis's Avatar
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Copiague, Long Island, New York
Posts: 2,306
Total Downloaded: 0
Thanks, Lancer, but still no go...hope the Admins will look into this and let me know what I'm doing wrong....

Cheers!
Jim
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 07-10-2010, 09:38 AM
rickstef's Avatar
Administrator
 
Join Date: Jun 2007
Location: Bear, Delaware
Posts: 4,623
Total Downloaded: 0
Send a message via AIM to rickstef Send a message via MSN to rickstef Send a message via Yahoo to rickstef
Jim,

Send Jason a pm with this thread link
This is out of my comfort zone

Rick
__________________
"Rock is Dead, Long Live Paper and Scissors"
International Paper Model Convention Blog
http://paperdakar.blogspot.com/
http://picasaweb.google.com/rickstef
"The weak point of the modern car is the squidgy organic bit behind the wheel." Jeremy Clarkson, Top Gear's Race to Oslo
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 07-24-2010, 11:13 PM
jimkrauzlis's Avatar
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Copiague, Long Island, New York
Posts: 2,306
Total Downloaded: 0
Thanks, Rick, and all.

Seems my email notification is now working again...not sure what happened, but it is.

Cheers!
Jim
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 07-25-2010, 05:36 AM
lancer525's Avatar
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Eastern Central, GA
Posts: 1,098
Total Downloaded: 0
Jim: I'm really glad to hear that the issue is resolved.
Reply With Quote
Login to remove ads
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 07:25 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2